Convention Bureau Brainport Eindhoven slaat handen ineen met Klinkhamer | conferences & events



Convention Bureau Brainport Eindhoven heeft een strategisch partnerschap gesloten met Klinkhamer | conferences & events. Door deze samenwerking wil het bureau de promotie van Brainport Eindhoven als bestemming voor zakelijk toerisme versnellen.

“Wij hebben alle vertrouwen in Klinkhamer als professioneel congresorganisatiebureau met expertise in het werven en organiseren van wetenschappelijke congressen en evenementen", aldus Ingeborg Bosch, manager van het convention bureau. "Wij denken in hen een partner te hebben gevonden die samen met ons gas kan geven op het acquireren en ondersteunen van congressen die passen binnen de technologische domeinen van het Brainport-ecosysteem."

Niels Klinkhamer, de directeur van Klinkhamer, benadrukt het belang van het strategische partnerschap met het ambitieuze en dynamische Convention Bureau Brainport Eindhoven: “Samen streven we ernaar om congressen naar de regio te trekken. De missie van Klinkhamer, ‘Facilitating Knowledge Sharing’, wordt verder versterkt door het delen van expertise in het ontwikkelen van sterke proposities. Door regionale krachten, kennis en organisatorische vaardigheden te bundelen, creëren we een vruchtbare samenwerking met als doel het succesvol aantrekken van hoogwaardige congressen. Deze evenementen dragen op hun beurt bij aan effectieve kennisoverdracht in de regio.” 

Brainport Eindhoven staat bekend als het meest innovatieve ecosysteem van Europa, gekenmerkt door een krachtige hightech-maakindustrie, een opvallende ontwerpsector en een uniek samenwerkingsmodel. Brainport Eindhoven blinkt uit in sleuteltechnologieën zoals micro- en nano-elektronica, AI, batterijtechnologie, geïntegreerde fotonica en geavanceerde productie. Voor congressen op het gebied van deze innovaties en technologieën is Brainport Eindhoven de ideale locatie. Ingeborg: ”Organisatoren van wetenschappelijke congressen
en evenementen moeten hiervan op de hoogte zijn. Vervolgens is het goed om te weten dat het convention bureau een partnerschap heeft met een congresorganisatiebureau dat over de nodige expertise beschikt, zodat we hen optimaal kunnen ondersteunen in het organiseren van hun congres.”

Over de samenwerking
Partijen zullen gezamenlijk optrekken om congressen, die relevant zijn voor de focusgebieden van de Brainport regio, naar de regio te halen. Het convention bureau draagt zorg voor de promotie van de regio en de organisatie van (inter)nationale congressen. Klinkhamer Group brengt haar expertise in om het convention bureau bij te staan in het aantrekken van wetenschappelijke congressen. Door deze gezamenlijke inspanning en kennisdeling streven de partijen ernaar Brainport Eindhoven versneld op de kaart te zetten als dé congreslocatie voor high tech wetenschappelijke bijeenkomsten. 

Over Convention Bureau Brainport Eindhoven
Convention Bureau Brainport Eindhoven is een project van de citymarketingorganisatie Eindhoven365 en wordt mede gefinancierd door de Regio Deal. Zij assisteert organisatoren bij hun aanvraag- en bidbookproces, regelt locatiebezoeken op maat en verbindt organisatoren met het netwerk van wetenschappelijke, industriële en overheidspartners. Convention Bureau Brainport Eindhoven helpt organisatoren ook bij het vinden van locaties van wereldklasse, laat hen kennismaken met inspirerende sprekers en helpt bij het opzetten van sociale en culturele programma's - alles wat een organisator nodig heeft om impactvolle conferenties te organiseren in Brainport Eindhoven.

Over Klinkhamer:
Klinkhamer is een vooraanstaand congresorganisatiebureau dat voldoet aan de normen van IAPCO, met ruim twee decennia aan ervaring in het faciliteren van kennisoverdracht door de organisatie van impactvolle congressen en evenementen. Het bedrijf heeft zich ten doel gesteld om bijeenkomsten te creëren en te organiseren die professionals en vernieuwers samenbrengen, voor het uitwisselen van ideeën, het inspireren van deelnemers en gezamenlijk vormgeven aan de toekomst van hun vakgebied. Klinkhamer staat klaar om op zowel strategisch niveau mee te denken als op operationeel en tactisch gebied ondersteuning te bieden.

Foto: Medio november tekenden Ingeborg Bosch, Manager van Convention Bureau Brainport Eindhoven, Niels Klinkhamer, Managing Director van Klinkhamer | conferences & events, en Cuno Groenewoud, General Manager van Stichting Eindhoven365 de samenwerkingsovereenkomst.
 
NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Tags: Convention Bureau Brainport Eindhoven eindhoven Congresbestemming Brabant Klinkhamer | conferences & events
Algemene voorwaarden | privacy statement